Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 10:25

Ευχαριστίες για συμβολή στην κατάσβεση πυρκαγιάς

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 25-2-2016

Ο Αντιδήμαρχος κος Μ. Ρήγας, εκ μέρους του δημάρχου Καλυμνίων και του συνόλου της δημοτικής αρχής, επιθυμεί να ευχαριστήσει δημοσίως όλους όσους συνέβαλαν με την άμεση κινητοποίησή τους στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, που ξέσπασε χθές βράδυ στην  περιοχή Καμάρι της Καλύμνου.

 

Συγκεκριμένα, ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Καλύμνου, που επέδειξαν ιδιαίτερη ετοιμότητα καθώς και την άρτια εκπαίδευσή τους, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο  για την  διάθεση πυροσβεστικού οχήματος, τον διοικητή του Πυροσβεστικού Σταθμού Κω, κο Τσιάμη Γεώργιο για την συνεχή επαφή και παροχή οδηγιών, καθώς και την αποστολή 2 οχημάτων και 7 ανδρών, οι οποίοι παρέμειναν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας στο νησί μας, προκειμένου να φυλάξουν το χώρο από τυχόν αναζωπυρώσεις.  

Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα την Εταιρία ΑΝΕΜ για την διάθεση του πλοίου της και τη μεταφορά των δυνάμεων από την Κω,  τον Ταξίαρχο Κω κο Ευγενίου Κωνσταντίνο, το Σύνταγμα Ευζώνων 542 και τον διοικητή του κο Νικ. Καζαντζή, τον Λιμενάρχη Καλύμνου κο Ιω. Καραντζιούνη, το διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου κο Κ. Δάσκαλο,  την οικογένεια Ψαρομπά, καθώς και το πλήθος των ιδιωτών- εθελοντών για την πολύτιμη συμβολή τους με την συμμετοχή έμψυχου δυναμικού καθώς και οχημάτων πυρόσβεσης, που ως αποτέλεσμα είχε την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση της πυρκαγιάς και την αποφυγή της περαιτέρω εξάπλωσής της.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

 

Διαβάστηκε 1017 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 14:33

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates