Παρατίθεται δελτίο τύπου του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

Κάλυμνος, 21-6-2019

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών το ΚΕΘΕΑ διοργανώνει εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Η καμπάνια του ΚΕΘΕΑ με το σύνθημα «ΣΤΑΣΟΥ ΠΛΑΪ ΜΟΥ» εστιάζει στη σημασία που έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις και τα δίκτυα κοινωνικής υποστήριξης ως προστατευτικοί παράγοντες απέναντι στην εξάρτηση και ως καταλύτες για την θεραπεία και την επανένταξη.
Για την φετινή χρονιά το Πολυδύναμο Κέντρο Καλύμνου και ο Σύλλογος Φίλων ΚΕΘΕΑ Καλύμνου θα υλοποιήσουν δράσεις που σχετίζονται με τη ζωή των ανθρώπων και τη μορφολογία του νησιού της Καλύμνου.
25/06/2019 και ώρα 9:00-11:00 στα Θέρμα:
Κατάδυση και άνοιγμα πανό στο βυθό της θάλασσας με το μήνυμα «Στάσου Πλάι Μου» με την υποστήριξη του εθελοντή εκπαιδευτή δύτη κ. Δημήτριο Νυστάζο.
11:00-13:00: Μετάβαση με σκάφος στην περιοχή Βαθύς όπου θα πραγματοποιηθεί αναρρίχηση στα βράχια του λιμανιού με την υποστήριξη της εθελόντριας εκπαιδεύτριας κ.Τάνιας Ματσούκα.
26/06/2019 και ώρα 9:00-12:00 στο Μασούρι :
Αναρρίχηση σε πεδίο και τοποθέτηση πανό στα βράχια με μήνυμα «Στάσου πλάι μου». Η αναρρίχηση θα πλαισιώνεται με βιωματική άσκηση «Βρίσκω και Ενώνω τα δυνατά μου κομμάτια» με την κατασκευή χειροποίητου παζλ, με την υποστήριξη της εθελόντριας εκπαιδεύτριας κ.Τάνιας Ματσούκα.
19:00 μ.μ στις εγκαταστάσεις του Πολυδύναμου Κέντρου Καλύμνου
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Εξαρτήσεις, ένα σύγχρονο κοινωνικό πρόβλημα:
Από την πρόληψη έως την επανένταξη»
Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων ΚΕΘΕΑ Καλύμνου.
Οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές, θα χαρούμε να σας έχουμε δίπλα μας.
Η Δύναμη είναι στο ΜΑΖΙ!

Με εκτίμηση,
Θεραπευτικό Προσωπικό Π.Κ. Καλύμνου

Κάλυμνος, 14-6-2019

*** Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της αυριανής τελετής βράβευσης μαθητών στην Παναγία Χώρας Καλύμνου, η προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 19/06/2019 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα ξεκινήσει μετά τις 20:30.
Με εκτίμηση,

1. Έγκριση 7ης Αναμόρφωσης Π/Υ - 5ης Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Καλυμνίων οικονομικού έτους 2019

Κάλυμνος, 6-6-2019

Αγαπητέ Μανώλη

Με την ευκαιρία της μεγάλης επιτυχίας σου στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη νέων περιφερειακών αρχών, αισθάνομαι την ανάγκη να σου εκφράζω και επίσημα τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή σταδιοδρομία στο νέο σου ρόλο.
Η ανάδειξή σου σε πρώτο σε σταυρούς εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου μου δίνει προσωπικά τη βεβαιότητα, ότι θα υπηρετήσεις τον τόπο μας από τη θέση του Επάρχου και αυτό ασφαλώς αποτελεί μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για την Κάλυμνο και την Περιφερειακή μας Ενότητα.
Άλλωστε ο μόνος σίγουρος δρόμος για την ανάπτυξη των νησιών μας περνάει μέσα από τη δημιουργική και στενή συνεργασία του πρώτου και δεύτερου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκητης και είμαι βέβαιος ότι το ίδιο πρεσβεύεις με ιδιαίτερη θέρμη και εσύ.
Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Καλυμνίων

Ιωάννης Αντ. Γαλουζής

Κάλυμνος, 6-6-2019

Αγαπητέ συνάδελφε

Με την ευκαιρία της επιτυχίας σου στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές σου εκφράζω και εγγράφως τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς ευχές μου για επιτυχία στη νέα σου θητεία ως Δήμαρχος της Καλύμνου.
Καθώς αποτελεί πρωταρχικό μέλημα όλων όσων δραστηριοποιούμαστε στα κοινά η πρόοδος και η ανάπτυξη του τόπου μας, είμαι βέβαιος ότι θα καταβληθεί από πλευράς τόσο δικής σου προσωπικά όσο και όλων των εκλεγμένων συμβούλων της παράταξής σου κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.
Η Κάλυμνος έχει ανάγκη από όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις για να πορευτεί προς το μέλλον.
Καλή επιτυχία στο έργο σου.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος

Ιωάννης Αντ. Γαλουζής

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, εύχεται σε όλους τους μαθητές που μπαίνουν από σήμερα στη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους.

Οι εξετάσεις για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια, είναι ουσιαστικά η πρώτη από τις πολλές δοκιμασίες, που θα κληθούν ως αυριανοί πολίτες να αντιμετωπίσουν στην ενήλικη ζωή τους, προκειμένου να οικοδομήσουν το μέλλον που καθένας και καθεμία ονειρεύεται.

Με όπλο την αισιοδοξία, και σύμμαχο την αυτοπεποίθηση κάθε αγώνας, όσο δύσκολος και αν φαίνεται, μπορεί να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, γι αυτό και χρειάζεται συνεχής προσπάθεια, υπομονή και επιμονή .

Καλή δύναμη λοιπόν σε όλα τα παιδιά, και τις οικογένειές τους που τους συμπαραστέκονται με τον δικό τους τρόπο σε αυτή την απαιτητική διαδικασία των εξετάσεων.

Καλή επιτυχία με δικαίωση των στόχων, που έχει θέσει καθένας, και πολλές ευχές για κάθε πρόοδο μελλοντικά στη ζωή τους.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Σελίδα 1 από 77
BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates