Δευτέρα, 18 Μαϊος 2015 16:07

Δελτίο τύπου για Πανελλήνιες εξετάσεις

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 18-5-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, εύχεται σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν από σήμερα στις Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας , καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους.

.

 

Με  αισιοδοξία, και αυτοπεποίθηση κάθε αγώνας, όσο δύσκολος και αν φαίνεται αρχικά, μπορεί να τελεσφορήσει με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι εξετάσεις αυτές για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια, δεν αποτελούν παρά μόνο μια από τις δοκιμασίες, που θα κληθούν τα παιδιά  να αντιμετωπίσουν στην ενήλικη ζωή τους, γι αυτό και θα πρέπει να είναι οπλισμένα με θάρρος και επιμονή.

 

Οι ευκαιρίες άλλωστε που θα παρουσιαστούν μπροστά τους για επαγγελματική σταδιοδρομία και προσωπική πρόοδο, δεν σταματούν με τη συμμετοχή τους και μόνο σε αυτή την εξεταστική διαδικασία. Οι δεξιότητες και τα ξεχωριστά ταλέντα κάθε παιδιού, μπορούν και πρέπει να αξιοποιούνται μέσα και από διαφορετικούς  διαύλους, που προσφέρουν δυνατότητες για προσωπική και κοινωνική πρόοδο.  

 

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης τόσο στους γονείς, που συμπαρίστανται με τον δικό τους τρόπο, όσο και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στέκονται με όσα μέσα διαθέτουν δίπλα στα παιδιά και μέσα στο γενικότερο περιβάλλον της κρίσης, τους παρέχουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, παρά τις όποιες δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. 

 

Καλή δύναμη λοιπόν σε όλα τα παιδιά, καλή επιτυχία με δικαίωση των στόχων και των προσπαθειών τους και ευχές για κάθε πρόοδο σε όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσουν μελλοντικά στη ζωή τους.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Διαβάστηκε 1571 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 12:25

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates