Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 14:47

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 15-10-2019

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου σήμερα 15η του μηνός Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

 

1. Διαπίστωση αδυναμίας εκτέλεσης με ίδια μέσα και έγκριση μελέτης για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών αποκομιδής απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων του Δήμου Καλυμνίων
2. Εξέταση αιτήματος αναδόχου για χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ-ΠΡΩΗΝ ΚΑΡΠΑΘΕΙΟ»
3. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Νέων Τιμών Μονάδας του έργου: «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ-ΠΡΩΗΝ ΚΑΡΠΑΘΕΙΟ»

Το κατεπείγον της σύγκλησης προκύπτει από το γεγονός ότι εξαιτίας της έκτακτης αναχώρησης του Δημάρχου στην Αθήνα, κρίνεται άμεση η ψήφιση των ανωτέρω θεμάτων, αφού για την αποκομιδή απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων έχει ήδη λήξει η σύμβαση με τον ιδιώτη και τίθεται ζήτημα δημόσιας υγείας, ενώ για το έργο «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ-ΠΡΩΗΝ ΚΑΡΠΑΘΕΙΟ», πρέπει να δοθεί παράταση στην ανάδοχο εταιρεία και να εγκριθεί ο 1ος Α.Π.Ε., ώστε να πληρωθεί ο 1ος Λογαριασμός και να προχωρήσει κανονικά η κατασκευή του έργου.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Γαβαλάς Νικόλαος

Διαβάστηκε 805 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates