Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 11:48

Έκτακτη πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 5-7-2019

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου την 8η του μηνός Ιουλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 , για τη συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:

1. Έγκριση διοργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων με τίτλο: «ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ-ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ»
2. Ανανέωση παραχώρησης οχημάτων Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου με σύμβαση χρησιδανείου σε Ο.Τ.Α. Νομού Δωδεκανήσου
3. Διαπιστωτική πράξη μεταγραφής ακινήτων στο Υποθηκοφυλακείο

Το κατεπείγον της συνεδρίασης προκύπτει ως ακολούθως:
 Για το πρώτο θέμα ο προγραμματισμός γίνεται αυτήν την χρονική στιγμή, διότι δεν υπήρχαν προτάσεις από φορείς- συλλόγους- ιδιώτες για εκδηλώσεις και οι οποίες άρχισαν να κατατίθενται αμέσως μετά το Πάσχα. Επίσης, λόγω της εγκυκλίου που εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών που αφορά την απαγόρευση αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων, δεν μπορούσε να υπάρξει προγραμματισμός με απόφαση οργάνου τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης.
 Για το δεύτερο θέμα η ΠΕΔ μας απέστειλε στις 19/06/2019 τη σύμβαση χρησιδανείου για όχημα που παραχωρεί στο Δήμο Καλυμνίων και πρέπει άμεσα να εγκριθεί η σύμβαση από το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού το ανωτέρω όχημα επιχειρεί σε θέματα πολιτικής προστασίας και πυρόσβεσης, που το διάστημα αυτό ο κίνδυνος πυρκαγιών είναι αυξημένος.
 Για το τρίτο θέμα πρέπει άμεσα να μεταγραφεί ακίνητο στο υποθηκοφυλακείο και στη συνέχεια να εγγραφεί στο Κτηματολόγιο, το οποίο έχει καταληκτική ημερομηνία μέχρι τις 31/07/2019.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Ποθητός Μαγκούλιας

Διαβάστηκε 1064 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates