Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 13:39

Συνάντηση του Δημάρχου Καλυμνίων με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κο Γιώργο Χατζημάρκο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 21-12-2018

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής είχε σήμερα συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κο Γιώργο Χατζημάρκο στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κάλυμνο.
Ο κος Χατζημάρκος βρέθηκε στην Κάλυμνο συνοδευόμενος από τον Έπαρχο κο Γ. Θεμέλαρο και συνεργάτες του προκειμένου να ελέγξει -όπως ανέφερε- την πορεία των εκτελούμενων έργων, που κατασκευάζονται στην Κάλυμνο, με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020», «Βρεφονηπιακός Σταθμός Δήμου Καλυμνίων» και «Επέκταση 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλύμνου – πρώην Καρπάθειο».
Δήλωσε δε ότι η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στέκεται πάντα υποστηρικτικά προς τους Δήμους, εφόσον υπάρχουν ώριμες μελέτες για την κατασκευή έργων καθώς και συναίνεση των τοπικών κοινωνιών σχετικά με τις αναπτυξιακή τους κατεύθυνση.

Ο κος Δήμαρχος καλωσόρισε θερμά τον κο Περιφερειάρχη στην Κάλυμνο, προσφέροντάς του αναμνηστικά δώρα και τονίζοντας την καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στον Δήμο και την Περιφέρεια. Παρέδωσε δε στον κο Περιφερειάρχη έτοιμη μελέτη που έχει εκπονηθεί για την προμήθεια πλοίου εκ μέρους του Δήμου Καλύμνου
Ακολούθησε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή των αντιδημάρχων του Δήμου Καλυμνίων, του προέδρου του Δ.Σ. και του προέδρου της ΑΝΕΚ, κατά την οποία συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που έχουν να κάνουν με την πορεία των υπό εκτέλεση έργων με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.
Επίσης συζητήθηκε και ο προγραμματισμός για την ένταξη μεγάλων έργων και παρεμβάσεων στην επόμενη προγραμματική περίοδο του ΠΕΠ Ν. Αιγαίου.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Διαβάστηκε 1452 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.