Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 11:11

Δελτίο τύπου επίσκεψης ΑΝΔΩ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 20-3-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε στο νησί μας την Πέμπτη 19/3/2015 ανάμεσα στον Δήμαρχο Καλυμνίων κο Ιωάννη Γαλουζή και σε κλιμάκιο της ΑΝ.ΔΩ., αποτελούμενο από την Πρόεδρο κα Βασ. Ξεπαπαδάκη, τον επιστημονικό συνεργάτη κο Γ. Πουλάκη και τον τεχνικό της σύμβουλο στην Κάλυμνο κο Θ. Γιαβάση. 

.

 

Το κλιμάκιο είχε πολύωρη συνεργασία με τον Δήμαρχο Καλυμνίων, ο οποίος κατέχει την θέση του Αντιπροέδρου της Αναπτυξιακής Εταιρείας.

 Κατά την παραμονή του κλιμακίου στο νησί μας, πραγματοποιήθηκε επίσης στο χώρο του Επιμελητηρίου, συνάντηση ενημέρωσης με τους ενδιαφερόμενους, σχετικά με την επαναπροκήρυξη του Προγράμματος Leader Αλιείας, στο κομμάτι που αφορά τις ιδιωτικές επενδύσεις, ύψους 1,7 εκατ. ευρώ.

Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως είναι οι αναπλάσεις-πλακοστρώσεις του Εμπορειού, για την πορεία των οποίων εκφράσθηκε ικανοποίηση από όλα τα μέλη της ΑΝΔΩ. 

Τέλος, συζητήθηκαν διεξοδικά με τον Δήμαρχο Καλυμνίων, θέματα τα οποία αφορούν την πορεία υλοποίησης των υπολοίπων έργων, τα οποία εντάσσονται στον τομέα δημοσίων επενδύσεων και αφορούν το νησί της Καλύμνου. 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

 

Διαβάστηκε 1615 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 12:04

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates