Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 10:46

Δελτίο τύπου σχετικά με την Αυστραλιανή αντιπροσωπεία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 12-12-2014

Προς: Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ενημερωτικό διήμερο εκ μέρους της Αυστραλιανής αντιπροσωπίας, που βρέθηκε στο νησί μας στις 9-10Δεκεμβρίου 2014, προκειμένου να παράσχει τις απαραίτητες πληροφορίες σε σχέση με τις δυνατότητες μετανάστευσης στη Βόρεια Επικράτεια.

.

 

Κατά το ενημερωτικό διήμερο, διεξήχθησαν συνεδρίες με θέμα τις απαιτούμενες δεξιότητες και πιστοποιητικά, καθώς και τις εξειδικευμένες μεταναστευτικές βίζες, που θα χορηγούνται από τους εργοδότες.

Από τη Βόρεια Επικράτεια βρέθηκαν στο νησί μας η Διευθύντρια του τομέα Επιχειρηματικότητας & Εξειδικευμένης Μετανάστευσης κα Mary Martin και ο Διευθυντής της Τεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Ντάργουιν, Justin Busse, οι οποίοι με την εξειδικευμένη τους γνώση πάνω στα θέματα, υπήρξαν ιδιαίτερα κατατοπιστικοί προς τους ενδιαφερόμενους.

Το ενδιαφέρον εκ μέρους των συμπατριωτών μας υπήρξε μεγάλο, ενώ έγιναν και κατ ιδίαν συναντήσεις  και επαφές για την παροχή των απαραίτητων διευκρινίσεων .

Η συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο μας και την Κυβέρνηση της Βόρειας Επικράτειας, τίθεται πλέον σε νέες βάσεις, με συγκεκριμένους άξονες και κατευθύνσεις, που αποσκοπούν στην επίτευξη αμοιβαίων στόχων, τόσο σχετικά με την δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης των συμπατριωτών μας στην Αυστραλία με τρόπο διαφανή και νόμιμο, όσο και την κάλυψη των αναγκών των εργοδοτών με εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό. 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

 

Διαβάστηκε 2111 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 11:59

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates