• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Κινητοποίηση του Δήμου Καλυμνίων για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των επιβατών των πλοίων που αδυνατούν να προσεγγίσουν το νησί της Κω, λόγω του σεισμού
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 13:18

Κινητοποίηση του Δήμου Καλυμνίων για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των επιβατών των πλοίων που αδυνατούν να προσεγγίσουν το νησί της Κω, λόγω του σεισμού Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 21-7-2017

Σε διαρκή κινητοποίηση βρίσκεται από το πρωί ο μηχανισμός του Δήμου Καλυμνίων, ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, οι Αντιδήμαρχοι, οι αρμόδιες υπηρεσίες καθώς και ο Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Εταιρείας ΑΝΕΚ Γιάννης Διαμαντής, προκειμένου να εξυπηρετηθούν αποτελεσματικότερα οι επιβάτες των πλοίων, τα οποία αδυνατούν να προσεγγίσουν το νησί της Κω, λόγω των επιπτώσεων του ισχυρού χθεσινοβραδινού σεισμού. 

Το πρωί πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στο Δήμαρχο Καλυμνίων , τον Πρόεδρο της ΑΝΕΚ κο Γ. Διαμαντή με τους επικεφαλής της ναυτιλιακής εταιρείας Blue Star κους Μ. Σακέλλη και Διον. Θεοδωράτο προκειμένου να ρυθμιστούν επακριβώς όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες για την μεταφορά των επιβατών προς την Κω .

Η Ναυτιλιακή εταιρεία του Δήμου ΑΝΕΚ με τα πλοία της προωθεί με επιπλέον δρομολόγια όλους τους επιβάτες και τα οχήματα από τα πλοία -που προσεγγίζουν πλέον την Κάλυμνο- προς το Μαστιχάρι της Κω .

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Διαβάστηκε 1103 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 14:40

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.