Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 08:13

Έκφραση συγχαρητηρίων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 1-7-2017


Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βαθμολογιών των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων θέλω ,μέσα από την καρδιά μου, να συγχαρώ τους μαθητών και των τριών Λυκείων του νησιού μας για τις υψηλές επιδόσεις που πέτυχαν στις εξετάσεις. Οι επιδόσεις αυτές αποδεικνύουν τις ικανότητες που έχουν τα παιδιά του τόπου μας ,τα οποία κάθε χρόνο διαπρέπουν στα πανεπιστημιακά ιδρύματα τη πατρίδας μας .Με τις επιτυχίες τους απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι τα παιδιά της Καλύμνου έχουν όλες τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσουν στο στίβο της ζωής .

Στα παιδιά που δεν πέτυχαν εφέτος τους στόχους τους ,θέλω να τονίσω ότι η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας μόνο δρόμος που μπορεί να οδηγήσει στην επαγγελματική αποκατάσταση και καταξίωση .Ας οπλιστούν με επιμονή και υπομονή και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουν τους στόχους τους την επόμενη χρονιά .

Αγαπητά μου παιδιά .
Η ζωή τώρα ξεδιπλώνεται μπροστά σας .Κοιτάξτε την κατάματα ,με πίστη στις δυνατότητες σας και γίνετε εσείς δημιουργοί του μέλλοντος σας. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά από εσάς είστε σπουδαίες προσωπικότητες .Γίνετε λοιπόν εσείς ποιητές της ζωής σας.

Τέλος θέλω να συγχαρώ τις οικογένειες των μαθητών για την τεράστια συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων των μαθητών μας καθώς και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν και αυτοί ως αρωγοί σε αυτή την επίπονη προσπάθεια .

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤ. ΓΑΛΟΥΖΗΣ

Διαβάστηκε 1190 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.