Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 23:28

Επίσκεψη του Καλυμνιακής καταγωγής, πρώην μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, κου Μιχάλη Μπιλληράκη Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 13-6-2017

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Δημαρχείο σήμερα, 13-6-2017, ο Καλυμνιακής καταγωγής κος Μιχαήλ Μπιλληράκης, πρώην μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων και του Κογκρέσου των ΗΠΑ, μαζί με το γιο του Μανώλη, ιατρό.

Τον κο Μπιλληράκη και το γιο του υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Καλυμνίων, κος Ιωάννης Γαλουζής, μαζί με τους αντιδημάρχους κο Ρήγα Μικέ, κο Τηλιακό Σακελλάρη και κο Ψαρά Γιώργο και Δημοτικούς Συμβούλους. Κατά την επίσκεψη αυτή, ο Δήμαρχος Καλυμνίων εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον κύριο Μπιλληράκη και την ανεκτίμητη προσφορά του, όσο και για το γιο του Γκας Μπιλληράκη, ενεργό Μέλος του Αμερικανικού Κογκρέσου και άξιο συνεχιστή του έργου του πατέρα του. Στη συνέχεια, ο κος Ιωάννης Γαλουζής, δώρισε στον κο Μπιλληράκη και το γιο του μινιατούρες με ναυτική θεματολογία (σκάφανδρο και σφουγγαρά) και βιβλία σχετικά με την Κάλυμνο. Ακολούθησε φιλική συζήτηση με ποικίλη θεματολογία όπως κοινωνικά ζητήματα, θέματα εσόδων του Δήμου και δημόσιας διοίκησης, για την οποία ο κος Μπιλληράκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Την Τετάρτη, 14-6-2017 ακολουθεί τιμητική εκδήλωση και βράβευση του κου Μιχάλη Μπιλληράκη στο Ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου Καλύμνου καθώς και εκδήλωση απόδοσης του ονόματός του στο δρόμο που οδηγεί προς τα Θέρμα.

Διαβάστηκε 1212 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 23:33

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates