• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Καλυμνίων με τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο για τον Πολιτισμό κο Κάλλιστο Διακογεωργίου
Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 14:14

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Καλυμνίων με τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο για τον Πολιτισμό κο Κάλλιστο Διακογεωργίου Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 1-6-2017

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιω. Γαλουζής με τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο για τον Πολιτισμό κο Κάλλιστο Διακογεωργίου, για θέματα που αφορούν τη διοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Έπαρχος Καλύμνου κος Γ. Θεμέλαρος, από την πλευρά του Δήμου ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κος Μ. Ρήγας και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού κος Γ. Διαμαντής, ενώ εκ μέρους του Συλλόγου Καλυμνίων Ρόδου παρευρέθηκε η Πρόεδρος κα Μαρία Βάλλα.

Ο κος Διακογεωργίου δήλωσε εκ των προτέρων την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου μέσω των αρμοδίων υπηρεσιών, και μέσω του Επαρχείου Καλύμνου, στην συν-διοργάνωση αλλά και οικονομική υποστήριξη των εκδηλώσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν το προσεχές καλοκαίρι.
Στη συνέχεια τέθηκαν λεπτομερέστερα οι βάσεις για τον προγραμματισμό των δράσεων –εκδηλώσεων, που αφορούν το πολιτιστικό καλοκαίρι 2017, τη Συνάντηση των Ομογενειακών Συλλόγων του εξωτερικού και εσωτερικού, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός του Ιουλίου, όσο και για το Αναρριχητικό φεστιβάλ.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Διαβάστηκε 1402 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 14:17

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.