• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Πρόσληψη και τοποθέτηση των 13 πρώτων (από τους 34 συνολικά ) προσλαμβανόμενων στο πλαίσιο του Προγράμματος Προώθησης της Απασχόλησης - Κοινωφελούς εργασίας
Δευτέρα, 08 Μαϊος 2017 09:30

Πρόσληψη και τοποθέτηση των 13 πρώτων (από τους 34 συνολικά ) προσλαμβανόμενων στο πλαίσιο του Προγράμματος Προώθησης της Απασχόλησης - Κοινωφελούς εργασίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 8-5-2017

Έγινε σήμερα η πρόσληψη και τοποθέτηση στις υπηρεσίες του Δήμου, των 13 πρώτων (από τους 34 συνολικά ) προσλαμβανόμενων στο πλαίσιο του Προγράμματος Προώθησης της Απασχόλησης - Κοινωφελούς εργασίας με οκτάμηνη διάρκεια.

Τους συμβασιούχους καλωσόρισε ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής παρόντων των Αντιδημάρχων Δ..Υ. κου Σακ. Τηλιακού και Καθημερινότητας κου Μ. Ρήγα. και τους ανακοίνωσε την υπηρεσία στην οποία θα τοποθετηθούν. Οι συμβασιούχοι θα καλύψουν ανάγκες του Δήμου σε τμήματα όπως οι Διοικητικές – Οικονομικές Υπηρεσίες, η Τεχνική Υπηρεσία και το Τμήμα Δόμησης, η Υπηρεσία Καθαριότητας, το Ναυτικό Μουσείο και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός. Εντός του προσεχούς διαστήματος θα ακολουθήσει και η πρόσληψη των υπολοίπων συμβασιούχων που έχουν επιλεγεί, με βάση τα τυπικά τους προσόντα από τον ΟΑΕΔ.
Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Προώθησης της απασχόλησης στους Δήμους μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς χαραχτήρα, και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση –ΕΣΠΑ 2014-2020.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Διαβάστηκε 1090 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.