Παρασκευή, 05 Μαϊος 2017 12:12

Ολοκλήρωση της παραμονής της Ομάδας εθελοντών ιατρών «Σύμπλευσης» στα νησιά της Ψερίμου και της Τελένδου Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 5-5-2017

Ολοκληρώθηκε χθες 4/5/2017 η διήμερη παραμονή της Ομάδας εθελοντών ιατρών «Σύμπλευσης» στα νησιά της Ψερίμου (Φωτο 4 ) και της Τελένδου καθώς και το πρόγραμμα προληπτικών ιατρικών εξετάσεων αλλά και εκπαιδευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκε στα δυο αυτά νησιά .

 Η Ομάδα «Σύμπλευση» προσέφερε στους μαθητές και εκπαιδευτικούς στην Τέλενδο πρόσβαση σε κρυστάλλινα καθαρό νερό, με την τοποθέτηση ενός ειδικού ψύκτη αφαλατωτή, ενώ με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό τους, μπόρεσαν να κάνουν σε πολλές περιπτώσεις υπέρηχους υπερθυρεοειδούς, μαστού, άνω/κάτω κοιλίας, trιplex καρδιάς κ.ά.

Στο σχολείο τοποθετήθηκε επίσης κλιματιστικό, ενώ δωρήθηκε ηλεκτρονικός και εκπαιδευτικός εξοπλισμός και υλικά, για να γίνεται η διδασκαλία στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Στη λήξη του προγράμματος που έγινε στην Τέλενδο (Φωτο 1,2,3) ο κος Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε θερμά όλα τα μέλη της Ομάδας για την ιδιαίτερα σημαντική αυτή πρωτοβουλία και την γενικότερη προσφορά τους, στους κατοίκους των μικρών νησιών, παρέδωσε σε όλους αναμνηστικά δώρα .

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Διαβάστηκε 1397 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Μαϊος 2017 12:19

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.