Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 08:40

Συγχαρητήρια δημοτικής αρχής

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 21-3-2017

Με την ευκαιρία της επιτυχίας που πραγματοποίησε η συμπατριώτισσα μας, πρωταθλήτρια του Συλλόγου «ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ – ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000» στην σφαιροβολία Μαρία Μαγκούλια, στο Πανελλήνιο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων, που έγινε στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 18/03/201, ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, επιθυμεί να εκφράσει εκ μέρους του συνόλου της δημοτικής αρχής, τα ειλικρινή και θερμά του συγχαρητήρια .


Είμαστε υπερήφανοι κάθε φορά που ένα παιδί από το νησί μας, με τα λιγοστά μέσα που διαθέτει αλλά με πολύ πείσμα και προσπάθεια, καταφέρνει να κατακτήσει ακόμα μια κορυφή του αθλητισμού.
Στην πρωταθλήτρια μας, όσο και στον προπονητή της κο Ξενοφώντα Κουτελλά, αλλά και σε όλα τα μέλη του Συλλόγου «ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ – ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000» αξίζουν πράγματι θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχίας τους, καθώς μέσα από τις άοκνες προσπάθειές τους η Μαρία Μαγκούλια κατέκτησε την 1η θέση και πήρε το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ συγχρόνως κατέλαβε με την βολή της την 2η θέση παγκοσμίως για το 2017.
Ευχόμαστε ανάλογη να είναι η πορεία της και στο μέλλον, με ακόμα μεγαλύτερες και σημαντικότερες διακρίσεις, τόσο για την ίδια όσο και για τους υπόλοιπους αθλητές μας, που αγωνίζονται στο στίβο του κλασικού αθλητισμού.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Διαβάστηκε 1192 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.