Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 14:27

Συμμετοχή στο Greek Glenti 2016

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ντάργουιν  11/ 6 / 2016

Στις 11 Ιουνίου 2016, με την επίσημη έναρξη του “Greek Glenti”, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας, κύριος Νικόλαος Πονήρης, σαν συντονιστής της διοργάνωσης και πρώτος ομιλητής, καλωσόρισε την Καλυμνιακή Αντιπροσωπεία και κάλεσε στην εξέδρα το Δήμαρχο Καλυμνίων, κύριο Ιωάννη Γαλουζή.

Ο Δήμαρχος, αφού απήυθυνε χαιρετισμό προς το μεγάλο πλήθος παρευρισκομένων, αντάλλαξε δώρα με τον Chief Minister της Β.Ε. της Αυστραλίας, κύριο Adam Giles. Ακολούθησαν επιδείξεις από χορευτικά συγκροτήματα και ζωντανή λαϊκή μουσική, μέχρι και την Κυριακή βράδυ, οπότε και τελείωσε η εκδήλωση.

 

*** Το “Greek Glenti” θεωρείται μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις για τον Ελληνισμό της Αυστραλίας. Λαμβάνει μέρος για 28 συνεχόμενα χρόνια και η συμμετοχή τα τελευταία έτη ξεπερνά τις 40.000. Σκοπός του είναι να φέρει σε επαφή Έλληνες και μη με την Ελληνική κουλτούρα, φαγητό, χορό και μουσική και να ενισχύσει τη λειτουργία των διάφορων Ελληνικών συλλόγων/σωματείων. 

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

 

Φωτο : 

- Ο Δήμαρχος Καλυμνίων απονέμει αναμνηστικό δώρο στον Chief Minister της Β.Ε. της Αυστραλίας, κύριο Adam Giles (Φώτο 1)

- Από αριστερά, ο Chief Minister της Β.Ε. της Αυστραλίας, κύριος Adam Giles, ο Υπουργός Εθνικοτήτων κύριος Peter Styles, o Δήμαρχος Καλυμνίων κύριος Ιωάννης Γαλουζής, η Δήμαρχος του Ντάργουιν κυρία Katrina Fong Lim και ο Επίτιμος Γενικός Πρόξενος κύριος Ιωάννης Ανοικτομάτης (Φώτο 2).

- Ο Δήμαρχος Καλυμνίων μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αδελαΐδας Νίκανδρο (Φώτο 3).

- Φωτογραφία από το “Greek Glenti” (Φώτο 4)

 

Διαβάστηκε 1059 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 10:11

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates