• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Δελτίο τύπου σχετικά με μεθόδευση διαστρέβλωσης της αλήθειας και παραπληροφόρησης από μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης.
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 15:03

Δελτίο τύπου σχετικά με μεθόδευση διαστρέβλωσης της αλήθειας και παραπληροφόρησης από μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 15-1-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν είναι η πρώτη φορά, που η δημοτική αρχή έρχεται αντιμέτωπη με μια απόλυτα συνειδητή μεθόδευση διαστρέβλωσης της αλήθειας και παραπληροφόρησης από μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης.

 

Μέσα από την τακτική της αλλοίωσης  των λεγομένων του δημάρχου κου Ιω. Γαλουζή καθώς και υπηρεσιακών εγγράφων, στα οποία ανακαλύπτουν δήθεν λάθη και ελλείψεις, επιχειρείται συνειδητά η κατασυκοφάντηση του ιδίου του δημάρχου και των συνεργατών του καθώς και η δημιουργία εντυπώσεων, που μόνο σκοπό έχουν να πλήξουν το γενικότερο κύρος και την αξιοπιστία της δημοτικής αρχής.

Τελευταίο κρούσμα, η πλήρης διαστρέβλωση  από τον κο Σ. Ζερβό  -κατά την εμφάνιση του σε τηλεοπτικό σταθμό- των λεγομένων του κ. δημάρχου στην τελετή ορκωμοσίας του συμπατριώτη μας κου Ιω. Μαρίνου ως δημοτικού συμβούλου, και η απόδοση στο πρόσωπο του δημάρχου της Καλύμνου  απαξιωτικών και μειωτικών χαρακτηρισμών.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αποδείξουμε τα αυτονόητα, από τη στιγμή που όλα όσα ειπώθηκαν υπάρχουν καταγεγραμμένα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία ήταν παρόντα κατά την τελετή.

Άλλωστε δεν περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό, από πρόσωπα που «πολιτεύονται» στο νησί μας επί δεκαετίες βασιζόμενοι σε τέτοιους αμφιβόλου ήθους τακτικισμούς. 

Ας μην ξεχνάμε την συνειδητή προσπάθεια εξαπάτησης των συμπολιτών μας, κατά την προεκλογική περίοδο, όταν διέδιδαν φήμες για την ύπαρξη ανύπαρκτων δημοσκοπήσεων, στις οποίες μάλιστα είχαν και προβάδισμα. Τελικά εξαπάτησαν μόνο τους εαυτούς τους.   

Επισημαίνουμε απλά, ότι όσο και αν –προφανέστατα- αυτό επιδιώκουν, δεν αποπροσανατολίζουν κανένα.  Οι συμπολίτες μας, εμπιστεύτηκαν τη δημοτική αρχή για το ήθος και την καθαρότητά της. Με το ίδιο ήθος και με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα  πολιτεύεται και διαχειρίζεται τις τύχες του νησιού μας, αγωνιζόμενη να του δώσει μια νέα πνοή, που θα καταφέρει να το αποκολλήσει οριστικά από τις βαλτωμένες πρακτικές του παρελθόντος . 

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Διαβάστηκε 1161 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 15:04

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates