Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 14:14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε, ότι o Δήμος μας προτίθεται να  προσφέρει στους  μαθητές των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού, και του Γυμνασίου

την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την τέχνη της ζωγραφικής,

μετά τη λήξη του σχολικού έτους, διοργανώνοντας

 ένα βιωματικό εργαστήρι από τις 17-30 Ιουνίου 2024 με τίτλο :

 " H πρώτη επαφή με την τέχνη της ζωγραφικής"

  με τον πτυχιούχο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών-εικαστικό

κο Μιθριδάτη Χατζηχατζόγλου .

O κος Χατζηχατζόγλου έχει διατελέσει σκιτσογράφος επί σειρά ετών σε εφημερίδες και περιοδικά. Έχει συμμετάσχει  σε  ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και πρόσφατα εξέθεσε με μεγάλη επιτυχία τα έργα του, εμπνευσμένα από την ποπ κουλτούρα, στον χώρο τέχνης Alma Mater στην Αθήνα. Ζωγραφικά σχέδια του Μιθριδάτη, έχουν φιλοτεχνήσει, αφίσες συναυλιών ξένων καλλιτεχνών (Geogre Benson, Jetrho Tull, κ.α.), όπως και εξώφυλλα δίσκων Ελλήνων καλλιτεχνών.

. Το 2017 ο κος Χατζηζατζόγλου Μιθριδάτης ιδρύει την Amok Time Arts. Η Amok Time Arts είναι μία κολεκτίβα καλλιτεχνών, που σκοπό έχει την δικτύωση και ανάδειξη ταλαντούχων ανθρώπων με αφοσίωση στην τέχνη. Μουσική, εικαστικά, φωτογραφία, συγγραφή, γραφικές τέχνες, υποκριτική, μόδα  συγκεντρώνονται με σκοπό να δημιουργήσουν μικρά θαύματα

Στο βιωματικό εργαστήρι, αλληλεπιδρά με τους μικρούς μαθητές, τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν γνώση και τεχνική κατάρτιση με ένα βιωματικό τρόπο μέσα από την προσωπική τους εμπειρία-και ανακάλυψη, που τους οδηγεί τελικά στην ανάπτυξη πολύτιμων δεξιοτήτων καθώς και στην αναγνώριση των συναισθημάτων και ταλέντων τους.

Και μέσα από τη δημιουργική αυτή αλληλεπίδραση τους μεταδίδει την αγάπη του για την συναρπαστική τέχνη της ζωγραφικής, ξεκλειδώνοντας τα μυστικά της .

Πληροφορίες & δηλώσεις  συμμετοχής στα τηλ 22433-60105 & 60115

                                                  

                                                     Από το Γραφείο Δημάρχου

Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Διαβάστηκε 450 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δελτίο τύπου Δελτίο τύπου »

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.