Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 14:21

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου για την αθρόα συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Δήμου για τη Ναυμαχία του Γέροντα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 01.09.2021

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου προς τους υψηλούς προσκεκλημένους και τον καλυμνιακό λαό για την αθρόα συμμετοχή του στις εκδηλώσεις του Δήμου για τη Ναυμαχία του Γέροντα.

  Ο δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης, μετά την απόλυτη επιτυχία των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων, εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα.

  Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον τέως υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, τον Περιφερειάρχη, τους βουλευτές μας κ.κ. Κόνσολα και Υψηλάντη, τους υψηλόβαθμους στρατιωτικούς προσκεκλημένους, που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις μας και αναβάθμισαν την ιστορική επέτειο.

 Τους ανθρώπους των σωμάτων ασφαλείας για την μεγάλη προσπάθεια τήρησης της τάξης που ήταν υποδειγματική.

 Θερμά ευχαριστώ επίσης όσους κατέβαλαν πολύμηνες προσπάθειες για την άρτια διοργάνωση των εκδηλώσεων, πρωτίστως την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ρένα Μαγκάκη και κυρίως  τον ειδικό μου σύμβουλο Δρόσο Ταυλάριο, καθώς και τους καλλιτέχνες που έδωσαν χρώμα και πνοή στο εγχείρημα μας. Τον συμπατριώτη μας γλύπτη Σακελλάρη Κουτούζη για το εξαιρετικό αντίγραφο του ανδριάντα Μιαούλη και τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Σταύρο Γασπαράτο, που μας έκανε τη τιμή να  συνθέσει τη μουσική  ειδικά για το επετειακό βίντεο του Δήμου μας,  που χρησιμοποιήθηκε και  στην αναπαράσταση της ναυμαχίας, συμβάλλοντας στην επιτυχία της.

  Συγχαίρουμε επίσης το Επαρχείο Καλύμνου για τις επιτυχημένες εκδηλώσεις του που πλαισίωσαν και ολοκλήρωσαν το εορταστικό μας τριήμερο.

  Οφείλω τέλος να ευχαριστήσω ολόψυχα τον Καλυμνιακό λαό για την ένθερμη και αθρόα συμμετοχή του στις εκδηλώσεις του τριημέρου.

  Η καταλυτική παρουσία του μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με πίστη τον συγκροτημένο επίπονο αγώνα για την ολοκλήρωση της προσπάθειας μας και την τελική επίτευξη του στόχου μας.

                                  Δημήτριος Ελ. Διακομιχάλης

                                     Δήμαρχος  Καλυμνίων

Διαβάστηκε 760 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.