• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Νέα & Ανακοινώσεις
  • Ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνιών σχετικά με τη δράση "Παροχή Δωρεάν Ευρυζωνικής Σύνδεσης στους Μονίμους Κατοίκους των Απομακρυσμένων Νησιών της Χώρας"
Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 09:13

Ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνιών σχετικά με τη δράση "Παροχή Δωρεάν Ευρυζωνικής Σύνδεσης στους Μονίμους Κατοίκους των Απομακρυσμένων Νησιών της Χώρας"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 9-3-2018

Κατόπιν αιτήματος πολλών Δήμων που συμμετέχουν στη δράση: "Παροχή Δωρεάν Ευρυζωνικής Σύνδεσης στους Μονίμους Κατοίκους των Απομακρυσμένων Νησιών της Χώρας" (ΦΕΚ Β/3532/2017), το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΥΨΗΠΤΕ) αποφάσισε την παράταση της προθεσμία υπαγωγής των δικαιούχων στη δράση για τρεις (3) μήνες ακόμα, ήτοι μέχρι και την 31/05/2018. Επισημαίνεται ότι η ως άνω παράταση αφορά τόσο στους μόνιμους κατοίκους των νησιών που συμμετέχουν στη δράση όσο και στους δημόσιους υπαλλήλους του εν γένει δημόσιου τομέα καθώς και στο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων και τον σωμάτων ασφαλείας που υπηρετούν σε αυτά

 

Αναφορικά με την ενημέρωση των δικαιούχων για τις παρεχόμενες υπηρεσίες των Τηλεπικοινωνιακών Παρόχων καθώς και για την εξυπηρέτηση τους από αυτούς ισχύουν τα ακόλουθα:

Α) Τηλεπικοινωνιακός Πάροχος Cosmote:

- Ενημέρωση των δικαιούχων για τη δράση και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της cosmote στο πλαίσιο αυτής:
• Ιστοσελίδα: https://www.cosmote.gr/…/internet_apomakrismenwn_nhsiwn.html (στην ως άνω ιστοσελίδα αναφέρονται αναλυτικά οι λεπτομέρειες που αφορούν στη δράση καθώς και εκείνες που αφορούν στις υπηρεσίες της εταιρίας στο πλαίσιο της δράσης. Επισημαίνεται ότι στην ως άνω ιστοσελίδα επιλέγοντας την επιλογή "ενδιαφέρομαι για την υπηρεσία" ο δικαιούχος συμπληρώνει τα στοιχεία του και εκπρόσωπος της εταιρίας του τηλεφωνεί και τον ενημερώνει αναλυτικά για τη δράση και τις υπηρεσίες της).
• Δια ζώσης ή τηλεφωνικά στα καταστήματα και στους εξωτερικούς συνεργάτες της Cosmote που συμμετέχουν στη δράση (επισυνάπτεται το αρχείο excel με τον κατάλογο των καταστημάτων). Επισημαίνεται ότι στα καταστήματα ενδέχεται να προστεθούν και άλλα για τα οποία θα ενημερωθείτε εκ νέου).
• Τηλέφωνο Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών Cosmote: 13888 (η εξυπηρέτηση γίνεται με τη βοήθεια μαγνητοφωνημένου μηνύματος, ωστόσο λέγοντας τη λέξη "εκπρόσωπος", ο δικαιούχος συνδέεται με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο της εταιρίας, ο οποίος τον ενημερώνει για τις λεπτομέρειες που αφορούν στη δράση και τις υπηρεσίες της).
- Εξυπηρέτηση των δικαιούχων (αποστολή των δικαιολογητικών για την ενεργοποίηση των υπηρεσιών της δράσης):
• Ταχυδρομική αποστολή των δικαιολογητικών στην ακόλουθη διεύθυνση: ΟΤΕ Α.Ε. Τμήμα Διαχείρισης Αιτημάτων Πελατών Βόρειας Ελλάδας, υπόψη Χ. Μπετσίδη, 1ος όροφος, Ι. Καβύρη 5, Αλεξανδρούπολη, Τ.Κ. 68131.
• Ηλεκτρονική αποστολή των δικαιολογητικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
• Δια ζώσης στα καταστήματα και στους εξωτερικούς συνεργάτες της Cosmote που συμμετέχουν στη δράση (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο excel με τον κατάλογο των καταστημάτων).
Β) Τηλεπικοινωνιακός Πάροχος Vodafone:

- Ενημέρωση των δικαιούχων για τη δράση και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Vodafone στο πλαίσιο αυτής:
• Τηλέφωνο Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών Vodafone: 13830 (ο δικαιούχος συνδέεται με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο της εταιρίας, ο οποίος τον ενημερώνει για τις λεπτομέρειες που αφορούν στη δράση και τις υπηρεσίες της).
• Δια ζώσης ή τηλεφωνικά στα καταστήματα και στους εξωτερικούς συνεργάτες της Vodafone που συμμετέχουν στη δράση (επισυνάπτεται το αρχείο excel με τον κατάλογο των καταστημάτων). Επισημαίνεται ότι στα καταστήματα ενδέχεται να προστεθούν και άλλα για τα οποία θα ενημερωθείτε εκ νέου.
- Εξυπηρέτηση των δικαιούχων (αποστολή των δικαιολογητικών για την ενεργοποίηση των υπηρεσιών της δράσης):
• Ταχυδρομική αποστολή των δικαιολογητικών στην ταχυδρομική διεύθυνση των καταστημάτων και των εξωτερικών συνεργατών της Vodafone που συμμετέχουν στη δράση (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο excel με τον κατάλογο των καταστημάτων).
• Ηλεκτρονική αποστολή των δικαιολογητικών στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
• Δια ζώσης στα καταστήματα και στους εξωτερικούς συνεργάτες της Vodafone που συμμετέχουν στη δράση (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο excel με τον κατάλογο των καταστημάτων).
Γ) Τηλεπικοινωνιακός Πάροχος Forthnet (Nova):

- Ενημέρωση των δικαιούχων για τη δράση και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Forthnet (Νova) στο πλαίσιο αυτής:
• Ιστοσελίδα: http://www.nova.gr/…/upire…/sat/epidotoumenes-ipiresies-sat/ (στην ως άνω ιστοσελίδα αναφέρονται αναλυτικά οι λεπτομέρειες που αφορούν στη δράση καθώς και εκείνες που αφορούν στις υπηρεσίες της εταιρίας στο πλαίσιο της δράσης. Επισημαίνεται ότι στην ως άνω ιστοσελίδα επιλέγοντας την επιλογή "φόρμα ενδιαφέροντος" ο δικαιούχος συμπληρώνει τα στοιχεία του και εκπρόσωπος της εταιρίας του τηλεφωνεί και τον ενημερώνει αναλυτικά για τη δράση και τις υπηρεσίες της).
• Δια ζώσης ή τηλεφωνικά στα καταστήματα και στους εξωτερικούς συνεργάτες της Forthnet (Νova) που συμμετέχουν στη δράση (επισυνάπτεται το αρχείο excel με τον κατάλογο των καταστημάτων). Επισημαίνεται ότι στα καταστήματα ενδέχεται να προστεθούν και άλλα για τα οποία θα ενημερωθείτε εκ νέου.
• Τηλέφωνο Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών Forthnet (Νova): 13831 (η εξυπηρέτηση γίνεται με τη βοήθεια μαγνητοφωνημένου μηνύματος, ωστόσο λέγοντας τη λέξη "εκπρόσωπος", ο δικαιούχος συνδέεται με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο της εταιρίας, ο οποίος τον ενημερώνει για τις λεπτομέρειες που αφορούν στη δράση και τις υπηρεσίες της).
- Εξυπηρέτηση των δικαιούχων (αποστολή των δικαιολογητικών για την ενεργοποίηση των υπηρεσιών της δράσης):
• Ταχυδρομική αποστολή των δικαιολογητικών στην ακόλουθη διεύθυνση: Ατθίδων 4, Καλλιθέα Αττικής, Τ.Κ. 17671, υπόψιν κ. Ελένης Γιαννούλη με σημείωση ότι αφορά στις "Επιδοτούμενες Υπηρεσίες Δορυφορικού Internet".
• Ηλεκτρονική αποστολή των δικαιολογητικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα "Επιδοτούμενες Υπηρεσίες Δορυφορικού Internet".
• Δια ζώσης στα καταστήματα και στους εξωτερικούς συνεργάτες της Forthnet (Nova) που συμμετέχουν στη δράση (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο excel με τον κατάλογο των καταστημάτων).
Δ) Τηλεπικοινωνιακός Πάροχος Wind:

Αναμένουμε ενημέρωση από την εταιρία. Μόλις ενημερωθεί η ΓΓΤΤ θα σας κοινοποιήσει άμεσα τα σχετικά στοιχεία.

Διαβάστηκε 1385 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates