Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 12:56

Δράσεις διαδικτυακής τουριστικής προβολής της Καλύμνου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στα πλαίσια της τουριστικής προβολής της Καλύμνου και σε συνεργασία μας με την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κα Μαριέτα Παπαβασιλείου και τον υπεύθυνο του αντίστοιχου τμήματος κο Κυριάκο Ερίνη , η Κάλυμνος ξεδιπλώνει τις ομορφιές της στον τουριστικό διαδικτυακό χώρο

http://www.discovergreece.com/el/greek-islands/dodecanese/kalimnos 

 

Ένα κομψό ,περιεκτικό και προσεγμένο διαφημιστικό μπουκέτο με φωτογραφίες, βίντεο, χάρτες,συνοδευτικά κείμενα έρχεται να αναδείξει τις χάρες και την μοναδικότητα του νησιού μας ,προβάλλοντας τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα με τον πιο πειστικό τρόπο, αυτόν της αλήθειας! Και η αλήθεια σταθεροποιεί την Κάλυμνο στην κορυφή των προορισμών εναλλακτικού τουρισμού, ενός προορισμού όπου το δέος των βουνών ακουμπά στην μαγεία της θάλασσας σε έναν καμβά ποτισμένο με την αιγαιοπελαγίτικη παράδοση και την μοναδική Καλύμνικη φιλοξενία!

Επίσης ένα νέο site στο οποίο συμμετέχουν δημοσιογράφοι,φωτογράφοι κλπ. με βιωματικά άρθρα απο τα ταξίδια τους στον κόσμο φιλοξενεί την Κάλυμνο με τον τίτλο ΚΑΛΥΜΝΟΣ Η ΜΕΚΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ. Πρόκειται για μια ευγενική προσφορά του φίλου μου σκηνοθέτη-οπερατέρ Δημήτρη Φλουτσάκου και των συνεργατών του ,τους οποίους ευχαριστούμε θερμά!

http://carnetdevoyage9.wix.com/carnetdevoyage#!K???????-?-?????-???-???????????-video/wifax/57716b860cf249bc2451e270 

Με τιμή ,

ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΦΡΑΤΖΗΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Διαβάστηκε 1918 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 10:17

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.