Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015 11:13

Μήνυμα Χριστουγέννων από το Δήμαρχο κο Ιωάννη Γαλουζή

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, εύχεται Καλά Χριστούγεννα  και ειρηνικό και δημιουργικό το Νέο έτος , σε όλους τους απανταχού Καλύμνιους και τις οικογένειές τους. 

Η γέννηση  του Θεανθρώπου ας αποτελέσει, στη δύσκολη αυτή συγκυρία που όλοι διανύουμε, ένα νέο μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης προς τους λιγότερο τυχερούς συνανθρώπους μας. 

.

 

Το λαμπρό Φως των Χριστουγέννων, ας εμπνεύσει την ψυχή και τον νου μας και ας σηματοδοτήσει μια εσωτερική διαδικασία πνευματικής αναγέννησης. Ας μας οδηγήσει στο να πετάξουμε τις μάσκες και τα προσωπεία, και να ανοίξουμε διάπλατα τις καρδιές μας, προσφέροντας απλόχερα σε όσους αυτές τις ημέρες το έχουν περισσότερο ανάγκη .

Η ανατολή μιας Νέας Χρονιάς, δίνει σε όλους μας την ευκαιρία να αφήσουμε πίσω κάθε πικρή ανάμνηση και δύσκολη εμπειρία και να προσανατολιστούμε με εσωτερική δύναμη και αισιοδοξία στην επίτευξη νέων, ακόμα πιο δημιουργικών στόχων τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. 

Άλλωστε ο αγώνας για την  πρόοδο και την εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας,  αποτελεί μια συνεχή και αέναη πορεία διαρκούς προσπάθειας και αναζήτησης , την οποία κανείς πρέπει να υπηρετεί με ειλικρίνεια και αφοσίωση. 

Με αυτές τις σκέψεις -κλείνοντας- ο δήμαρχος Καλυμνίων εύχεται από καρδιάς σε όλους τους συμπατριώτες μας, Χρόνια Πολλά με υγεία δημιουργικότητα και αισιοδοξία.  Με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο.

Οι  άγιες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ας είναι για όλους η αφετηρία μιας νέας αρχής στη ζωή μας. Μιας αρχής, που  θα ενσαρκώνει το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων, το μήνυμα της ανιδιοτελούς αγάπης και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

 

Διαβάστηκε 1465 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.