Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 22:20

Γιάννης Μαστροκούκος «Η εξωστρέφεια ήδη ξεκίνησε! Συμμετοχή του Δήμου Καλυμνίων στις εκλογικές διαδικασίες της ΠΕΔ.» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Κάλυμνος, είναι πολύ μεγάλο νησί, ικανό να συμμετέχει με αξιοπρέπεια παντού, δια των φορέων της. Αποτελεί μέγιστη τιμή για τον Δήμαρχο Καλύμνου Γιάννη Μαστροκούκο, η πλήρης εμπιστοσύνη, η οποία εκφράστηκε με  ομόφωνη ψήφισή του, από τους Δημάρχους Νοτίου Αιγαίου, για το Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης της ΠΕΔ.

Παρόντες στη Γενική Συνέλευση της δημοκρατικής  διαδικασίας, είναι, οι υπουργοί, Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, Αθλητισμού  Ιωάννης Βρούτσης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς, οι Βουλευτές Δωδεκανήσου Ν.Δ.  Μάνος Κόνσολας και Βασίλης Υψηλάντης, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τ. υπουργός Γιώργος Νικητιάδης, Βουλευτές των Κυκλάδων, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο Πρόεδρος ΚΕΔΕ – Δήμαρχος Αμπελοκήπων Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο Δήμαρχος Ρόδου Αέξανδρος Κολιάδης και ο αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Δήμου Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης.

«Δίνουμε το παρόν και συμβάλουμε στη δημοκρατική αυτή διαδικασία της εκλογής στελεχών της ΠΕΔ που θα διαμορφώσουν το πολιτικό τοπίο των αποφάσεων, το οποίο θα προβάλουν οι δήμοι του Νοτίου Αιγαίου. Σκοπός, να ενημερώνονται και να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα, και να  διεκδικούν από την κεντρική διοίκηση, όσα συμβάλουν στην εξασφάλιση των χρηματοδοτικών εργαλείων, για  την ανάπτυξη κάθε τόπου. Η ΠΕΔ αποτελεί ισχυρό όργανο που στοχεύει στην αφύπνιση των αρμοδίων φορέων, ώστε οι δήμοι, με την κατάλληλη δραστηριοποίηση και τις ανάλογες πρωτοβουλίες,  να μπορούν να στοχεύουν ψηλά. Τιμώ την  εμπιστοσύνη και την ομόφωνη ανάδειξή μου, στο Προεδρείο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μου αναλογεί, για την άψογη διεξαγωγή  των σημερινών εκλογών» δήλωσε ο Δήμαρχος Καλυμνίων  κ. Μαστροκούκος.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

 

Διαβάστηκε 183 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 22:22
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Πρόσκληση »

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.