Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 14:31

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ & ΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 30-6-2020 ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 1-6-2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΗΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ & ΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 30-6-2020 ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ.
Σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 10 της ΠΝΠ της 11ης Μαρτίου 2020 παρατείνεται η προθεσμία διόρθωσης και δήλωσης των τετραγωνικών μέτρων όλων των ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ και των ΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ακινήτων στους δήμους μέχρι 30.6.2020.
Καλείστε μέχρι την ημερομηνία αυτή, να καταθέσετε την Δήλωση Ακινήτων Ε9 και να δηλώσετε κτίσματα (εντός & εκτός οικισμού ), και οικόπεδα, λωρίδες γης, αγροτεμάχια κ.λ.π. ( εντός οικισμού) , χωρίς την επιβολή προστίμων για τη μη υποβολή δηλώσεων .
Το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας –ΤΑΠ καθώς και τα λοιπά τέλη και φόροι των δηλώσεων του προηγούμενου εδαφίου, θα υπολογίζονται και θα χρεώνονται ΜΟΝΟ από την 1.1.2020 χωρίς πρόστιμο .
Διευκρινίζεται ότι:
Α. Όσοι από τους πολίτες έχουν ήδη προσέλθει στον Δήμο και έχουν αφήσει αντίγραφα των Ε9 τους, για την Δήλωση διαφοράς των τ.μ. των Ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων τους , ΔΕΝ χρειάζεται να προσέλθουν ξανά.
( Τα στοιχεία για τα Οικόπεδα, θα ληφθούν υπηρεσιακά )
ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ:
1. Μέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Δήλωσης Ακινήτων της ΚΕΔΕ σε μία από Ηλεκτρονι-κές Διευθύνσεις : ypes.gr, mindigital.gr, kedke.gr, gsis.gr, kalymnos.gov.gr)
2. Με αποστολή όλων των απαιτούμενων εγγράφων στα
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
3. Σε Φάκελο Αλληλογραφίας , ο οποίος ή θα αποστέλλετε ταχυδρομικώς, ή θα τοποθετείται στο «Ειδικό» κουτί στην είσοδο του Δήμου, ειδικά για τον σκοπό αυτό
Για την όποια διευκρίνιση, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα της Υπηρεσίας Εσόδων
22433-60140 & 22433-60139
Η Προϊσταμένη
Τμήματος Εσόδων Περιουσίας & Ταμείου
Βάλλα Άννα

Διαβάστηκε 1098 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 14:33

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.