Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 14:15

Επίσκεψη της Καλυμνιακής Αντιπροσωπείας στο Δημαρχείο του Ντάργουιν

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στις 9 Ιουνίου 2016, η Δήμαρχος του Ντάργουιν Κατρίνα Φονγκ Λιμ καλωσόρισε το κο Ιωάννη Γαλουζή και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής στο Δημοτικό Μέγαρο.

Μετά από τους εθιμοτυπικούς χαιρετισμούς, ο Δήμαρχος Καλυμνίων, η Δήμαρχος Ντάργουιν, ο κος Ιωάννης Χαλίκος, πρόεδρος της Καλυμνιακής Αδελφότητας και ο κος Ιωάννης Ανοικτομάτης, Επίτιμος Γενικός Πρόξενος υπέγραψαν Σύμφωνο για το πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών Αγγλικής γλώσσας σε παιδιά της Καλύμνου, για 3 έτη. Κατόπιν, ανταλλάχθηκαν δώρα και ευχές.
Μετά το πέρας της επίσκεψης στο Δήμο του Ντάργουιν, παρατέθηκε γεύμα εκ μέρους της Δημάρχου και της Επιτροπής Αδελφοποίησης στο Ελληνικό εστιατόριο Yots. Σε αυτό παραβρέθηκε η Δήμαρχος του Ντάργουιν, ο κύριος Ιωάννης Ανοικτομάτης, ο κύριος Ιωάννης Χαλίκος, ο κύριος Αντώνης Μιαούδης (πρόεδρος της Επιτροπής Αδελφοποίησης) και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης. Ο Δήμαρχος Καλυμνίων απένειμε αναμνηστική πλακέτα και ευχαρίστησε τον κο Ιωάννη Χαλίκο για την συνεχή και πολύτιμη στήριξή του προς τους Καλύμνιους του νησιού μας και του Ντάργουιν. Επίσης, έδωσε αναμνηστικό στον κο Αντώνη Μιαούδη, ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς στα προγράμματα αδελφοποίησης Ντάργουιν – Κάλυμνος.

Διαβάστηκε 1560 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 14:19

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates