Δευτέρα, 04 Μαϊος 2015 12:17

Ευχαριστίες προς την Ομογένεια της Νότιας Γαλλίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 4-5-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την ευκαιρία της πρωτοβουλίας για την εκ νέου ενίσχυση του Νοσοκομείου Καλύμνου με υγειονομικό υλικό, ο δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, επιθυμεί να εκφράσει για ακόμα μια φορά τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τους εκπροσώπους της ομογένειας στη Νότια Γαλλία.

.

 

Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία της ομογενειακής οργάνωσης «Ελληνική Ένωση» (Union Hellenique) συλλέχθηκαν 30κυβικά μέτρα υλικού, το οποίο απεστάλη στο νησί μας , μέσω του συλλόγου «Διασπορά Κάλυμνος Δωδεκάνησος», που εδρεύει στο Salin de Giraud της Νοτίου Γαλλίας,  και παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο, από τον συμπατριώτη μας κο Μιχ. Παπαχατζή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εντός της παρελθούσας διετίας (2013-2014), οι συμπατριώτες μας ομογενείς της Γαλλίας, μέσω του ως άνω συλλόγου, έχουν ηγηθεί μιας πολύ σημαντικής προσπάθειας συγκέντρωσης υγειονομικού υλικού και παράδοσής του στο Νοσοκομείο του νησιού μας, προκειμένου να συμπαρασταθούν έμπρακτα και ουσιαστικά στον τοπικό πληθυσμό. 

Συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί έξι αποστολές υλικού ( αναλώσιμα και μηχανήματα), τα οποία συμπληρώνουν σε σημαντικό βαθμό τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο μας, λόγω της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας.

Για το λόγο αυτό, ο δήμαρχος Καλυμνίων, εκφράζει για μια ακόμα φορά τις ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες του προς τους συμπατριώτες μας, οι οποίοι ενώ ζουν μακριά από τον τόπο μας, δεν τον ξεχνούν ποτέ και τον στηρίζουν με τρόπο ουσιαστικό σε κάθε ευκαιρία.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Διαβάστηκε 1824 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 12:08

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.