Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 14:14

Διεθνές Πρωτάθλημα Τένις στην Κάλυμνο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 03.09.2021

Διεθνές Πρωτάθλημα Τένις στην Κάλυμνο

 

Αρχίζει αύριο το Διεθνές Πρωτάθλημα Τένις κάτω των 12 ετών. Ανήκει στα Πρωταθλήματα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, έχει ανατεθεί στην Ελληνική Ομοσπονδία και διοργανώνεται από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλύμνου.

Εδώ και έξι μήνες, με συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Δημήτρη Διακομιχάλη, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σπύρου Ζαννιά το Διεθνές Πρωτάθλημα ήρθε στην Κάλυμνο και θα υπάρχει όσο θα υπάρχει η Κάλυμνος.

Δίνει διεθνή βαθμολογία στην Ευρωπαϊκή Κατάταξη και αποτελεί το ξεκίνημα των νέων Αθλητών/τριών. Κάθε χρόνο θα βελτιώνεται, σε συμμετοχές, με την στήριξη του Σωματείου και της Διοίκησής του. Προβάλλει το νησί μας και μπορούν να συμμετέχουν αθλητές/τριες από τις πέντε Ηπείρους.

Ο Δήμος Καλύμνου ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις του, αναβαθμίζοντας τον φωτισμό των γηπέδων και συνεισφέροντας στη διοργάνωση.

Ο Δημήτρης Διακομιχάλης  έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαστε πάντα κοντά στον Αθλητισμό της Καλύμνου και θα είμαστε αρωγοί στο Σωματείο μας. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Σπύρο Ζαννιά και την Ε.Φ.Ο.Α., για την ανάθεση του Πρωταθλήματος και τη στήριξή του στο νησί της Καλύμνου.»

Ο Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Μου είναι γνωστό από εικοσαετίας το ενδιαφέρον του Δημάρχου για τον Αθλητισμό και περισσότερο οι πιέσεις που δεχθήκαμε για να γίνει το πρωτάθλημα στην Κάλυμνο. Το πρωτάθλημα θα μείνει στο νησί και εύχομαι στον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλύμνου και στην Διοίκησή του καλή και επιτυχημένη διοργάνωση και αναβάθμιση στα επόμενα χρόνια.»

 

 

Από το Γραφείο Δημάρχου

Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Διαβάστηκε 622 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.