Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 14:15

Δελτίο τύπου για Πανελλήνιες εξετάσεις

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 15-7-2020

Καθώς καταλαγιάζει ο κουρνιαχτός από τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων για τα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Χώρας μας, θα ήθελα προσωπικά να εκφράσω σε όλα τα παιδιά, που έχουν πετύχει την εισαγωγή τους σε αυτά, τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης τόσο στους γονείς, που συμπαρίστανται με τον δικό τους τρόπο, όσο και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στέκονται πάντα δίπλα στα παιδιά και τους παρέχουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, παρά τις όποιες δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.
Τίποτα ωστόσο δεν κρίνεται αποκλειστικά και μόνο από μια επιτυχία ή ενδεχομένως μια αποτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Οι εξετάσεις αυτές, είναι ουσιαστικά η πρώτη από τις πολλές δοκιμασίες, που θα κληθούν ως αυριανοί πολίτες να αντιμετωπίσουν στην ενήλικη ζωή τους, προκειμένου να οικοδομήσουν το μέλλον που ονειρεύονται. Οι δυνατότητες για επαγγελματική σταδιοδρομία και πρόοδο, δεν περιορίζονται στη συμμετοχή, την επιτυχία ή την αποτυχία σε μια εξεταστική διαδικασία.
Για όσα παιδιά δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν αυτόν τον στόχο, υπάρχουν πάντα και άλλοι τρόποι για να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους, και να προσφέρουν όλα όσα ονειρεύονται στον εαυτό τους αλλά και στην κοινωνία.
Σημασία έχει πάντα να υπάρχει θέληση, αυτοπεποίθηση και διαρκής προσπάθεια για το καλύτερο.
Εύχομαι ξανά καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά του νησιού μας, που δίνουν τον αγώνα της επαγγελματικής και κοινωνικής τους καταξίωσης.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δημήτριος Ελ. Διακομιχάλης

Διαβάστηκε 857 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.