Πέμπτη, 11 Μαϊος 2017 20:44

Πρόσκληση σε σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου την 12η του μηνός Μαΐου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:1. Κατάθεση προτάσεων επί ακτοπλοϊκού σχεδιασμού Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής
2. Διάθεση πίστωσης για την παροχή της υπηρεσίας «Διοργάνωση Πολιτιστικών-Αθλητικών-Τουριστικών Εκδηλώσεων-Εξόδων Φιλοξενίας Προβολής και Διαφήμισης του Δήμου Καλυμνίων»
3. Λήψη απόφασης για την έγκριση σκοπιμότητας εκτέλεσης συγκοινωνιακού έργου
4. Μετακινήσεις αιρετών
5. Ορθή επανάληψη υης υπ΄αριθμ. 102/2017 απόφασης Δ.Σ. ως προς την προσθήκη μελών για τη σύσταση της Επιτροπής Βουβάλειων Κληροδοτημάτων

Το κατεπείγον της σύγκλησης προκύπτει από το γεγονός ότι :
Α) Για το 1ο θέμα έχει ζητηθεί από την ΚΕΔΕ να αποσταλούν οι προτάσεις του Δήμου μέχρι τις 17/5.
Β) Για το 2ο θέμα απαιτείται η άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών του διαγωνισμού λόγω των επικείμενων πολιτιστικών-αθλητικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού.
Γ) Για το 3ο θέμα απαιτείται άμεσα η αναγκαιότητα επιδότησης του συγκοινωνιακού έργου από και προς Βαθύ.
Δ) Για το 4ο θέμα πρέπει να εγκριθεί η μετακίνηση του κ. Δημάρχου στη Σύρο, προκειμένου να παρευρεθεί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 15/5, όπου θα συζητηθεί το θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών.
Ε) Για το 5ο θέμα κρίνεται αναγκαίο να συσταθεί η Επιτροπή Βουβάλειων Κληροδοτημάτων, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες της.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου


Ποθητός Μαγκούλιας

Διαβάστηκε 1231 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.