Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 13:23

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 21-3-2016

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου την 22η του μηνός Απριλίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα  20.00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

 

1. Έγκριση διενέργειας προμήθειας «Υγρών καυσίμων κίνησης & Ελαιολιπαντικών έτους 2016 Δήμου Καλυμνίων» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης 

2. Αντικατάσταση μελών Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

Το κατεπείγον της σύγκλησης για τα ως άνω θέματα προκύπτει ως εξής:

Για το 1ο θέμα επειδή οι ποσότητες από την τρέχουσα σύμβαση των καυσίμων τελειώνουν  το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα κρίνεται άμεση και επιτακτική η  έναρξη της διαδικασίας διενέργειας  του νέου διαγωνισμού, η οποία είναι αρκετά χρονοβόρα , προκειμένου να μην προκληθεί πρόβλημα στην ομαλή κίνηση των οχημάτων του Δήμου και με δεδομένο το γεγονός ότι επίκεινται πολλές αργίες λόγω Πάσχα. 

Για το  2ο  θέμα κρίνεται αναγκαία η άμεση αντικατάσταση των μελών της επιτροπής Παιδείας, προκειμένου αυτή να συνεδριάσει και αποφασίσει για την κατανομή στις Σχολικές Επιτροπές του ποσού για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων που έχει κατατεθεί από το Τ.Π.Δ. στο Δήμο στις 20/4/2016.

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Ψαράς Γεώργιος

Διαβάστηκε 1111 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 13:23

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.