Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 17:36

Ημερίδα με θέμα: το Διαδίκτυο την Κυβερνοασφάλεια, την προστασία των προσωπικών δεδομένων, τα κοινωνικά δίκτυα (social media ) και την ορθή χρήση τους από τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 4-10-2018

Ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς, σε συνεργασία με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας-Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πρόκειται να πραγματοποιήσουν μια σειρά από ενημερωτικές επισκέψεις σε Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.

 

Η εν λόγω ημερίδα θα πραγματοποιηθεί - με την υποστήριξη του Δήμου της Καλύμνου- στο νησί μας στις 9 Οκτωβρίου ώρα 18:00, στο 1ο ΓΕΛ Καλύμνου και έχει ως θέμα: το Διαδίκτυο την Κυβερνοασφάλεια, την προστασία των προσωπικών δεδομένων, τα κοινωνικά δίκτυα (social media ) και την ορθή χρήση τους από τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων.

Επικεφαλής και συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο Διευθυντής Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ταξίαρχος κος Γιώργος Παπαπροδρόμου σε συνεργασία με εκπροσώπους της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς και δικηγόρους εξειδικευμένους στο Δίκαιο του Διαδικτύου-των Προσωπικών δεδομένων και την εγκληματολογία.

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε και να παρακολουθήσετε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αυτή ημερίδα.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Διαβάστηκε 717 φορές

Σχετικά Άρθρα