Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 14:47

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Κ.Κ.Ε κο Δημήτρη Κουτσούμπα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 22-3-2018

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Κ.Κ.Ε κο Δημήτρη Κουτσούμπα είχε σήμερα στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής.

Ο κος Δήμαρχος αφού καλωσόρισε τον κο Κουτσούμπα στο νησί μας και του επέδωσε ένα αναμνηστικό δώρο, του έθεσε αναλυτικά τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τον τόπο.
Συγκεκριμένα στην σύντομη σύσκεψη που ακολούθησε με τη συμμετοχή των Αντιδημάρχων κ. κ. Σ. Τηλιακού και Μ. Ρήγα καθώς και του Προέδρου της ΑΝΕΚ κου Γ. Διαμαντή τέθηκαν τα εξής ζητήματα :
H υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου, η ανεργία, η μετανάστευση, η διαχείριση των πρόσφατων μεταναστευτικών-προσφυγικών ροών καθώς και η μειωμένη χρηματοδότηση από τους κεντρικούς πόρους, σε αντιδιαστολή με τις αυξημένες αρμοδιότητες που έχουν μεταφερθεί στους Δήμους.
Ο κος Δήμαρχος έδωσε επίσης ιδιαίτερη έμφαση σε ειδικότερα προβλήματα, που είναι συνυφασμένα με τη νησιωτικότητα, τόσο σε διοικητικό επίπεδο, όσο και σε θέματα της διασύνδεσης των νησιών με την Περιφέρεια και το Κέντρο, λόγω των ζητημάτων που προκύπτουν συχνά στις ακτοπλοϊκές και αεροπορικές συγκοινωνίες.
Ο κος Κουτσούμπας στην αντιφώνηση του, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, ανέφερε πως είναι γνώστης των κυριότερων προβλημάτων που έχουν σχέση με τον νησιωτικό χαρακτήρα του τόπου μας και επεσήμανε το γεγονός ότι είναι στη διάθεση της δημοτικής αρχής προκειμένου να προωθηθούν προς την Κυβέρνηση θέματα που είναι σημαντικά για την ανάπτυξη του νησιού μας.
Τόνισε δε ότι για την ανάπτυξη του τόπου, είναι απαραίτητος ένας γενικότερος κεντρικός αναπτυξιακός σχεδιασμός, που δεν θα έχει αποσπασματικό χαρακτήρα και δεν θα εφαρμόζεται κατά περίπτωση.
Ο κος Κουτσούμπας συνοδευόταν από τον Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κο Σακ. Χούλλη, μέλη της Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος καθώς και στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Διαβάστηκε 1074 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.