Πέμπτη, 04 Μαϊος 2017 13:46

Συγχαρητήρια προς αθλητές που έλαβαν διακρίσεις

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 4-5-2017

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των 60ων Πανελλήνιων Σχολικών αγώνων Κλασικού αθλητισμού μαθητών –μαθητριών Λυκείων Ελλάδας –Κύπρου για το σχολικό έτος 2016-2017 -που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα- ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, επιθυμεί να εκφράσει εκ μέρους του συνόλου της δημοτικής αρχής, τα ειλικρινή και θερμά του συγχαρητήρια στα παιδιά που έλαβαν ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις .

Στη Μαρία Μαγκούλια για τη μεγάλη της επιτυχία με την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στη σφαίρα, μια διάκριση που την κατατάσσει στην 4η καλύτερη θέση –για την κατηγορία της- στον κόσμο για το 2017.

Επίσης στον Αντώνη Ρούσσο για την κατάκτηση της 4ης θέσης στα 400 μέτρα εφήβων-παίδων και την 1η θέση από πλευράς παίδων.
Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις συνεχείς επιτυχημένες επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών του νησιού μας, γεγονός που αποδεικνύει την αφοσίωσή τους στα ιδανικά του κλασσικού αθλητισμού και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν το χώρο του αθλητισμού.
Θερμά συγχαρητήρια σε γονείς και προπονητές, ευχόμαστε ανάλογη να είναι η πορεία τους και στο μέλλον, με ακόμα μεγαλύτερες και σημαντικότερες διακρίσεις.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Διαβάστηκε 1097 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Μαϊος 2017 13:51

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.