Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 14:07

Βράβευση επιτυχόντων στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2016 Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 21-4-2017

Σε μία όμορφη εκδήλωση ,που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 18/04/2017, ο Δήμος Καλυμνίων τίμησε τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2016. Βραβεύθηκαν περίπου 120 δικά μας παιδιά ,καλυμνιόπουλα, που αποτελούν το μέλλον ,τη χρυσή παρακαταθήκη αυτού του τόπου. Μαθητές από το 1ο ΓΕ.Λ ,το 2ο ΓΕ.Λ και το ΕΠΑΛ. Η ατμόσφαιρα όμορφη ,συγκινητική με πρόσωπα λαμπερά ,με γονείς και συγγενείς να καμαρώνουν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης μας κ.κ Παΐσιος , ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Γαλουζής Ιωάννης ,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Ποθητός Μαγκούλιας ,οι αντιδήμαρχοι Σάκης Τηλιακός , Μικές Ρήγας , Γιώργος Ψαράς ,ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ κος Ιωάννης Διαμαντής ,ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κος Γιώργος Μελάς, ο Δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Γαλιμιτάκης ,Γεώργιος Τρικοίλης , Μαρία Αλεξανδράκη ,Νέστωρ Φρατζής ,Μπάμπης Πλάτσης , ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κος Ιωάννης Μαστροκούκος και ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας κος Γιάννης Μ. Μαγκάκης . Επίσης παραβρέθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι κοι Σταυλάς και Μπούκης, εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Καλύμνου ,ο πρόεδρος του Αναγνωστηρίου Καλύμνου κος Γιαμαίος και ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου κος Αποστολάτος .

Η δημοτική αρχή απέσπασε τα εύσημα για την εκδήλωση από τους αντικειμενικούς παρατηρητές ,γονείς ,μαθητές που έφυγαν ικανοποιημένοι .Μοναδική παραφωνία ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας που μίλησε για ανοργανωσιά και προχειρότητα ,τη στιγμή που η εκδήλωση εξελισσόταν ομαλά , με κάποιες καθυστερήσεις βέβαια, οι οποίες οφειλόταν αφενός στο μεγάλο αριθμό των βραβευθέντων και αφετέρου στην απουσία κάποιων από τους βραβευθέντες .
Η δημοτική αρχή έκανε και φέτος το χρέος της .Τίμησε τους φοιτητές και με τη μαζική παρουσία των στελεχών της . Αντί να εξηγήσει την πλήρη απουσία των μελών της παράταξης του από μία τιμητική εκδήλωση ασχολήθηκε με τα ασήμαντα .
Ας είναι .
Όλοι κρινόμαστε .

Από το γραφείο τύπου

Διαβάστηκε 1524 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 14:09

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.