Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 11:58

Εκδηλώσεις κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγων και Σωματείων του νησιού μας Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 6-2-2017

Σε μια σειρά εκδηλώσεων κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγων και Σωματείων του νησιού μας, παραβρέθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κο Μ. Ρήγα και δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης.

Την Κυριακή 5/2/2017 στις 11.00 π.μ. έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Κάλυμνο.
Στις 12.00μ.μ. πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας από το Δ.Σ. του Γηροκομείου Καλύμνου, κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύθηκε η κα Καλλιόπη Τρικοίλη Μηχανολόγος, για την προσφορά της στο ίδρυμα.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 5.30μμ έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Πολυτέκνων της Καλύμνου και ο κος δήμαρχος παίρνοντας τον λόγο με την ευκαιρία αυτή, εξήρε το σημαντικό έργο και την πολύχρονη προσφορά της Προέδρου του Συλλόγου κας Σεμ. Ψαρομπά.
Τέλος στις 6.30μμ. στο νέο Χώρο Έκφρασης του νησιού μας, πρώην By night, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Προσκόπων Καλύμνου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Διαβάστηκε 1248 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 12:01

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates