• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Δηλώσεις του Δημάρχου κου Ιωάννη Γαλουζή και του Αντιδημάρχου κου Μικέ Ρήγα σχετικά με τα καίρια ζητήματα της Καλύμνου
Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 13:09

Δηλώσεις του Δημάρχου κου Ιωάννη Γαλουζή και του Αντιδημάρχου κου Μικέ Ρήγα σχετικά με τα καίρια ζητήματα της Καλύμνου Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάλυμνος, 1-2-2017

Με την ευκαρία της παρουσίας των Αθηναϊκών τηλεοπτικών σταθμών στο νησί μας, ο Δήμαρχος κος Ιω. Γαλουζής εξέθεσε αναλυτικά σε δηλώσεις του στο δημοσιογράφο του Star Channel Λάμπρο Δεμερτζή, τα ουσιαστικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά -τόσο ο Δήμος της Καλύμνου σε επίπεδο λειτουργίας των υπηρεσιών του- όσο και οι κάτοικοι της Καλύμνου γενικότερα .


Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης των υπηρεσιών του Δήμου αλλά και του ευρύτερου δημοσίου τομέα στο νησί μας, καθώς υπάρχει τραγική υποστελέχωση σε τομείς όπως είναι το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό του Δήμου, το ιατρικό-διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας -ελλείψει κινήτρων για την εγκατάσταση ιατρών- όσο και η υπηρεσία του ΕΚΑΒ, όπου υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην κάλυψη των υπαρχουσών αναγκών .
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον κο δήμαρχο αλλά και τον αντιδήμαρχο καθημερινότητας κο Μ. Ρήγα στην αναγκαιότητα ίδρυσης και λειτουργίας Πυροσβεστικού Σταθμού με μόνιμο προσωπικό για την Κάλυμνο, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ένα Εθελοντικό Κλιμάκιο το οποίο καλείται να καλύψει όλες τις ανάγκες του νησιού .
Τέλος ο κος δήμαρχος τόνισε ιδιαίτερα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Καλύμνου σε ό, τι αφορά τις μετακινήσεις τους λόγω της εξαιρετικά μειωμένης και προβληματικής ακτοπλοϊκής αλλά και αεροπορικής διασύνδεσης του νησιού μας, καθώς τα υπάρχοντα δρομολόγια δεν επαρκούν για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των συμπολιτών μας.


Από το Γραφείο Επικοινωνίας

 

Διαβάστηκε 1341 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates