Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 13:42

Συνάντηση του Δημάρχου Καλυμνίων με τους σπουδαστές της Σχολής Δυτών Καλύμνου Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 24-11-2016

Συνάντηση με τους σπουδαστές της Σχολής Δυτών της Καλύμνου, καθώς και τον εκπαιδευτή τους πλωτάρχη κο Άγγ. Κουφό, είχε στις 22/11/2016 στο γραφείο του στο Δημοτικό Μέγαρο, ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο αριθμός των εκπαιδευομένων στην τρέχουσα εκπαιδευτική περίοδο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και οι εγκεκριμένες θέσεις υπερκαλύφθηκαν, γεγονός που αποδεικνύει το έντονο ενδιαφέρον τόσο των συμπατριωτών μας -όσο και άλλων ενδιαφερομένων από όλη την επικράτεια- για φοίτηση στη Σχολή Δυτών Καλύμνου, η οποία είναι η μοναδική δημόσια Σχολή του είδους στην Ελλάδα.
Μετά από την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος των 40ημερών, η Σχολή Δυτών έφερε σε πέρας τις εργασίες της και οι εκπαιδευόμενοι όσο και οι εκπαιδευτές τους ευχαρίστησαν στη συνάντηση αυτή τον κ. Δήμαρχο, για τη συνολική στήριξη εκ μέρους του Δήμου, αναφορικά με τη λειτουργία της Σχολής.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι τόνισαν το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει κάθε χρόνο για φοίτηση στη Σχολή Δυτών, καθώς και ορισμένα λειτουργικά ζητήματα τα οποία απαιτούν αντιμετώπιση, προκειμένου η Σχολή να μπορέσει να καλύψει τις αιτήσεις όλων των ενδιαφερομένων για την επόμενη διδακτική περίοδο και να αναβαθμίσει τη γενικότερη λειτουργία της.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Διαβάστηκε 1543 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates