Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 13:48

Δελτίο τύπου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σειρά επαφών πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος της Καλύμνου κος Ιω. Μαστροκούκος, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στο νησί της Ρόδου.

Στην προγραμματισμένη συνάντηση του με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κο Γ. Χατζημάρκο, η οποία έγινε σε ένα πολύ θετικό κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και σεβασμού, συζητήθηκαν διεξοδικά αναπτυξιακά ζητήματα που αφορούν το νησί μας.

Τέθηκε ο οδικός χάρτης και οι βάσεις για μια από κοινού εποικοδομητική συνεργασία με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του νησιού μας.

Στη συνέχεια ο κος Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κο Χρήστο Μιχαλάκη, με τον οποίο διερευνήθηκαν όλες οι δυνατότητες και ευκαιρίες αξιοποίησης του πολιτιστικού προϊόντος  και της ιδιαίτερης ταυτότητας της Καλύμνου.

Τέλος ο κος Δήμαρχος είχε συνάντηση εργασίας τόσο με τον Περιφερειακό Δ/ντή εκπαίδευσης κο Γ. Παπαδομαρκάκη, όσο και με τον Προϊστάμενο Α΄βάθμιας εκπαίδευσης κο Χ. Ψαρά, με τους οποίους συζήτησαν αναλυτικά, θέματα που αφορούν το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας στην Κάλυμνο.

  

Από το Γραφείο Δημάρχου

Διαβάστηκε 47 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δελτίο τύπου

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.