Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 11:05

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ενδιαφέρουσα εμπειρία θα είναι η παρακολούθηση από τους πολίτες του νησιού μας των αποτελεσμάτων του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών της Κυριακής 15/10 από την γιγαντοοθόνη που θα στηθεί στην πρόσοψη του κτηρίου του Πνευματικού μας Κέντρου.
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που θα καταγράφει το τμήμα προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Καλυμνίων, θα είναι άμεση.
Θα προηγηθεί ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα στις δημοτικές εκλογές από το 1945 και τους εκλεγέντες δημάρχους των τελευταίων 80 ετών από τον Δρόσο Ταυλάριο ,που δημιούργησε το Κέντρο Πολιτισμού & Ιστορίας με την βοήθεια στοιχείων του Μιχάλη Κυράννη και παλιών πολιτικών. Το ημίωρο αφιέρωμα περιλαμβάνει την προβολή πλούσιου φωτογραφικού υλικού σχετικού με τις δημοτικές εκλογές του παρελθόντος .
Αποκορύφωμα της βραδιάς θα είναι οι δηλώσεις μετά το τελικό αποτέλεσμα στο βήμα της αυλής, των δύο υποψηφίων Δημάρχων, Γιάννη Γαλουζή και Γιάννη Μαστροκούκο, με σειρά ανάλογη του αποτελέσματος και τελευταίο ομιλητή τον νικητή των εκλογών.
Η εκδήλωση αυτή που γίνεται για πρώτη φορά, σκοπό έχει να προβάλει  την θετική πλευρά της τοπικής μας πολιτικής, να αναδείξει  τον Πολιτικό Πολιτισμό της Καλύμνου.

 

Από το Γραφείο Δημάρχου
Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

 

Διαβάστηκε 305 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 11:51
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δελτίο τύπου Δελτίο τύπου »

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates