Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 13:37

Δελτίο τύπου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΥΨΟΥΣ 10.000 ΕΥΡΏ

 ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΤΑΡΓΟΥΪΝ ΣΕ ΚΑΛΥΜΝΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.

 

Με επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Ντάργουϊν Κωνταντίνος Βατσκαλής στον Δήμαρχο Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιχάλη, επιβεβαιώνει την προσφορά υποτροφιών ύψους 6.000 δολαρίων Αυστραλίας ετησίως για δύο χρόνια ,σε μαθητές που θα αριστεύσουν στην αγγλική γλώσσα. Συνολικά 6 μαθητές φέτος και άλλοι τόσοι το επόμενο έτος θα βραβευθούν με το όχι ευκαταφρόνητο ποσό των σχεδόν 400 ευρώ ο καθένας ,ενώ το αντίστοιχο θα γίνει με σπουδαστές του Ντάργουιν που θα αριστεύσουν στην ελληνική γλώσσα.

Η ανακοίνωση από τον Δήμαρχο της αδελφής πόλης έγινε αρχικά στις 4 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του εορτασμού για τα 40 χρόνια της αδελφοποίησης παρουσία του απεσταλμένου του Δήμου μας Δρόσου Ταυλάριου, στην οποία ο Δήμαρχος Ντάργουϊν αναφέρεται με θερμά λόγια στην επιστολή του. Αυτό αποδεικνύει την αναγκαιότητα του ταξιδιού εκείνου, το οποίο δυστυχώς στο Δημοτικό Συμβούλιο καταψήφισαν οι περισσότερες παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων με επιστολή του ευχαριστεί τον κ. Βατσκαλή για την προσφορά αυτή. Συγχαίρει επίσης την Επιτροπή Αδελφοποίησης Καλύμνου-Ντάργουϊν και τον κ. Αντώνη Μιαούδη.

Τέλος  αναθέτει στην Αντιδήμαρχο Παιδείας-Πολιτισμού κ. Ρένα Μαγκάκη την σύσταση από φιλολόγους καθηγητές της Επιτροπής, που θα υλοποιήσει το παραπάνω πρόγραμμα με την έναρξη του σχολικού έτους.

 

 

Από το Γραφείο Δημάρχου

Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Διαβάστηκε 85 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates