Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 14:22

Ανακοίνωση απο την εταιρεία Κάλυμνος Πολυδραστική του Δήμου Καλυμνίων, σχετικά με την 28η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 24-10-2016

Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΟΛΥΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ, ως διοργανώτρια Εταιρεία της 28ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, που διεξήχθη στο νησί μας από 13/10/2016 έως 23/10/2016, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση. Ο Καλυμνιακός λαός μαζί με τους επισκέπτες μας αγκάλισαν ζεστά όλες τις εκδηλώσεις δίνοντας βροντερό παρόν σε κάθε μία από αυτές.


Εκτιμάται ότι εκτός των 700 και πλέον επισκεπτών του νησιού μας, παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις και παραστάσεις πάνω από 4.000 συμπατριώτες μας και επισκέπτες από τα γύρω νησιά, που ήρθαν να παρακολουθήσουν από κοντά το μεγάλο αυτό γεγονός, στις νέες εγκαταστάσεις μας στον Χώρο Έκφρασης του Δήμου Καλυμνίων (πρώην κέντρο διασκέδασης By night), στο Αμφιθέατρο του Νικηφορείου Γυμνασίου και στο Θεατράκι του Δήμου ( στο ΚΑΠΗ).
Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθεια, καθοδήγηση και συνεργασία τον Υπεύθυνο Πολιτισμού του Δήμου μας τον κ. Ιωάννη Διαμαντή, την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, την Υπηρεσία Δόμησης, την Υπηρεσία Καθαριότητας, την ΔΕΥΑ Καλύμνου, την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, την Θεατρική Ομάδα Καλύμνου και πάνω από όλους το ένθερμο κοινό μας, που στήριξε την προσπάθεια μας να ανοίξει η αυλαία των θεατρικών συναντήσεων μετά από 28 χρόνια διοργάνωσης τους, στην Κάλυμνο μας.

Η αυλαία έπεσε, αλλά το λάκτισμα της αφετηρίας εδόθη και σύντομα θα ανοίξει ξανά με νέες εκδηλώσεις.Ο Πρόεδρος της Εταιρείας


Γαλουζής Ιωάννης

Διαβάστηκε 1652 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 14:35

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.