Διαβουλεύσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΥΧΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Καλυμνίων»

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάλυμνος 10/11/2022
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Ενορία Χριστού, Πόθια, Κάλυμνος
Ταχ. Κώδικας: 85200
Πληροφορίες: Μιχάλης Τσουγκράνης
Τηλέφωνο: 22433 60158
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΠΡΟΣ:
Κάθε ενδιαφερόμενο

Θέμα : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΥΧΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Καλυμνίων»

Ο Δήμος Καλυμνίων, προκειμένου να διενεργήσει διαβούλευση για τα τεύχη διακήρυξης της Πράξης «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Καλυμνίων», καλεί τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές και τους επίσημους φορείς ή/και ενώσεις των ίδιων προμηθευτών να υποβάλλουν σχόλια – παρατηρήσεις επί της διαβούλευσης των τευχών διακήρυξης.
Οι ενδιαφερόμενοι δύναται να λάβουν γνώση των τευχών διακήρυξης από τον ιστότοπο του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ στον σύνδεσμο «Προκαταρκτικές Διαβουλεύσεις».
Η υποβολή σχολίων επί των τευχών διακήρυξης θα γίνεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών, η οποία άρχεται από την επομένη της ως άνω ανάρτησης.
Ο Δήμος Καλυμνίων δεσμεύεται να υιοθετήσει τις προτάσεις που θα υποβληθούν και θα αποφασίσει για την οριστικοποίηση αυτών με αντικειμενικά κριτήρια.

 

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων,

 

Δημήτριος Ελ. Διακομιχάλης

 

** Για να δείτε το υπό διαβούλευση αρχείο της διακήρυξης, πατήστε εδώ.

Εκτύπωση Email

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση